• Eigen praktijk sinds juni 2010
  • Meer dan 15 jaar bezig met het verder specialiseren op het gebied van bekken en bekkenbodem, bij zowel mannen als vrouwen
  • Master Bekkenfysiotherapeut
  • Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie
  • NVFB (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenbodemproblematiek en Pré- en Postpartum Gezondheidszorg)

Over mij

Ik heb een passie voor sport, liefde voor het vak en een oprechte belangstelling voor anderen. Vanuit deze eigenschappen heb ik, na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij een grote praktijk voor fysiotherapie, in 2013 bewust gekozen voor een gespecialiseerde eenmanspraktijk. Persoonlijke benadering, aandacht en privacy zijn voor mij belangrijke waarden. Het bekken is het centrum van ons lichaam van waaruit zoveel processen worden geregeld en die elkaar ook kunnen beïnvloeden. In de behandeling en begeleiding staat de patiënt als mens centraal in zijn functioneren in relatie tot zijn klacht en zijn omgeving.

Klachten die een relatie hebben met het disfunctioneren van de bekkenbodem, vragen om een goede samenwerking tussen verschillende medische disciplines. Daarom neem ik deel aan intercollegiaal en multidisciplinair overleg met huisartsen, medische specialisten, algemeen fysiotherapeuten, (orthopedisch) manuele therapeuten, seksuologen, psychologen en haptotherapeuten.

Ik hecht grote waarde aan kwaliteit en ben daarom lid van de beroepsverenigingen KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) en de NVFB (Vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en pre- en postpartum gezondheidszorg).  Daarnaast sta ik zowel in het CKR (centraal kwaliteit register) als BIG-register (wet beroepen individuele gezondheidszorg) geregistreerd.  In 2013 heb ik mijn Master bekkenfysiotherapie gehaald.